Тернополяни можуть повідомити онлайн, де немає світла

Фото: Файне місто

Жителі Тернополя та громади можуть повідомити про включення або вимкнення світла, не виходячи з дому. Зробити це можна у мобільному застосунку “е-Тернопіль”, пише “Файне місто” із посиланням на Тернопільську міську раду.

Будь-хто з користувачів застосунку може повідомити про відсутність або наявність електропостачання. Для цього потрібно відкрити інтерактивну мапу “Де світло?”, перейти у розділ “від споживачів”, обрати потрібну вулицю та  натиснути  “Є світло” чи “Немає світла”. Опісля – свій вибір потрібно “підтвердити” відповідним натисканням.

У відповідності до вибраного варіанту на карті з’явиться жовте коло, що означатиме наявність світла і сіре – його відсутність. Важливо! Користуючись картою можна передавати інформацію по декількох адресах з інтервалом у 15 хвилин, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, мобільний застосунок «е-Тернопіль» можна завантажити на операційні системі Android та на iOS. Більше про нього – читайте у матеріалі: Сергій Надал: Тернопіль у сматфоні – запрацював мобільний застосунок «е-Тернопіль»

Читайте також: В Україні значний дефіцит електроенергії: ситуація станом на 15 грудня

Exit mobile version