У Тернополі встановили 10 укриттів на зупинках (Адреси)

Фото: Тернопільська міська рада

У Тернополі встановили 10 мобільних спеціалізованих укриттів поблизу зупинок громадського транспорту. Тут громадяни можуть перебувати під час повітряної небезпеки. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Як зазначає міський голова Сергій Надал, така ініціатива реалізується в межах Програми захисту населення і території Тернопільської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Самі укриття слугують захистом від частинок снарядів, уламків ракет та стрілецької зброї. Мають сертифікат відповідності та витримують навантаження 10 тонн на квадратний метр.

Так, тимчасові споруди-укриття встановлено за адресами:

Додамо, всередині укриття – близько 20 місць для сидіння, однак кількість присутніх може бути більшою у разі критичної ситуації. Після завершення військових дій об’єкти можуть бути використані для інших мирних цілей.

Переглянути місця розташування захисних споруд, що розміщені найближче до вашого місця перебування чи проживання, можна на інтерактивній карті захисних споруд (у розділі Е-сервіси).

Також інформація є у мобільному додатку «е-Тернопіль», який доступний для завантаження користувачам Android та iOS.

Читайте також: У Тернополі вкрали генератори посеред білого дня (Відео)

Exit mobile version