На Тернопільщині зустріли загиблого бійця Романа Кійонка (Фото)

Додому назавжди повернувся ще один Герой. У Тернопільській області зустріли загиблого на війні Романа Кійонка. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Чортківську міську раду.

У вівторок, 13 грудня, Чортківська громада навколішки зустріла Романа Кійонка. Він віддав своє життя за волю та незалежність української держави.

Роман родом з села Горішня Вигнанка. Його призвали на службу з перших днів повномасштабного вторгнення. 26 лютого цього року чоловік став на захист України від російських загарбників.

Служив командиром першого стрілецького відділення другого стрілецького взводу першої стрілецької роти військової частини А7167. Весь цей час Герой оберігав наш і вами спокійний сон…

Вранці, 9 грудня, боєць загинув в ході виконання бойового завдання під час ворожого артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Роздолівка Бахмутського району Донецької області.

Поминальна панахида за загиблим Воїном відбудеться сьогодні, о 18:00 годині в селі Горішня Вигнанка. Чин похорону розпочнеться завтра, 14 грудня, о 12:00 годині в рідному домі Героя.

Читайте також: За Україну загинув воїн з Тернополя Михайло Левків

Exit mobile version