На Тернопільщині вводять графіки аварійних вимкнень 8 грудня

Фото з мережі інтернет

Сьогодні, 8 грудня, на Тернопільщині вводять графіки аварійних вимкнень. Це означає, що графіки погодинного вимкнення електроенергії не діють. Про це пише “Файне місто” з посиланням на “Тернопільобленерго“.

За розпорядженням диспетчера вищого рівня НЕК “Укренерго”, введеня графіків аварійних вимкнень спричинило зниження лімітів споживання електроенергії до рівня, який не дає змоги застосовувати стабілізаційні вимкнення. Тому графіки погодинних вимкнень сьогодні, 8 грудня, не діють. Це означає, що поки що енергетики не можуть повідомити споживачам точну годину вимкнення та період, на який вимикають електропостачання.

Енергетики зауважують, що питання обмеження електропостачання певним споживачам узгоджують між собою начальники РЕМів та голови ОТГ, саме вони вирішують пріоритетність розподілу доведеної для кожного РЕМу потужності.
У ВАТ «Тернопільобленерго» черговий раз наголошують, що всі вимкнення електроенергії пов’язанні із критичною ситуацією в енергосистемі України внаслідок ракетних обстрілів. І наразі важливо стабілізувати систему, не допустити хаотичних технологічних порушень, – йдеться у повідомленні.

Тому споживачам варто з розумінням віднестись до даної ситуації та бути готовими до тривалих перерв в електропостачанні.

До слова, на Тернопільщині також ще ремонтують лінії електропередач, які пошкодилися через негоду.

Більше: Без світла частина населених пунктів Тернопільщини через негоду 

Exit mobile version