Байкери на мотоциклах роздаватимуть цукерки маленьким тернополянам

Тернопільські байкери працюватимуть помічниками святого Миколая. Вони роздаватимуть солодощі дітям. Подія відбудеться 18 грудня з 13 по 15 годину на Театральному майданi Тернополя. Про це пише “Файне місто” з посиланням на інтернет-видання “Голос

Хлопцi з клубу “Мото-Тернопiль-Анархiя” вже третiй рiк влаштовують напередоднi Миколая покатушки в центрi мiста. Наводять “сюїту”, бо де ще побачиш узимку мотоциклiстiв!

Коли ми вперше приїхали на майдан два роки тому, до нас почали пiдбiгати дiти, їм стало цiкаво, — розповiдає один iз засновникiв клубу Андрiй Довгалюк («Шаман»). — А оскiльки то було на Миколая, а дiти люблять цукерки, то ми пiшли в «Днiстер», накупили цукеркiв i роздали. Наступного року моя дружина напекла пряникiв у формi ялинок, рукавичок, розмалювала — i ми так само роздавали їх дiтям. Торiк роздали 60 пакункiв i ще докуповували цукерки.

Цьогорiч помiчникiв святого Миколая буде менше, нiж зазвичай, бо половина членiв мотоклубу на полi бою. Але решту хлопцiв однаково надiнуть червонi шапки з помпонами i виїдуть на Театральний майдан — дарувати радiсть тим, заради кого їхнi побратими захищають Україну.

Я вже замовив дванадцять кiлограмiв цукерок, — анонсує святковi покатушки Андрiй Довгалюк. — Цього року поставлю їх у мотоциклi й буду роздавати жменьками дiтям, якi до нас пiдходитимуть.

До речi, хлопцi на мотоциклах можуть пригостити й дорослих, але тiльки чемних.

Читайте також: Понад 10 000 гривень зібрали діти у Чорткові для ЗСУ (Фото)

Exit mobile version