П’яних водіїв вантажівок зловили на Тернопільщині (Фото)

Минулої доби, 5 грудня, на Тернопільщині патрульні виявили двох п’яних водіїв вантажівок. Про це пише “Файне місто” з посиланням на патрульну поліцію області.

Першу вантажівку Renault інспектори зупинили за порушення ПДР на автодорозі М-30 Стрий — Ізварине. Водій ледь тримався на ногах, та все ж погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки за допомогою алкотесту Драгер. Результат огляду виявився позитивним – 2.52 проміле алкоголю в крові.

Іншу вантажівку MAN, також за порушення ПДР, патрульні зупинили на вулиці Об’їзній у Тернополі. Спілкуючись з водієм, поліцейські виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, та пройти огляд на стан сп’яніння чоловік категорично відмовився.

В обох випадках інспектори склали на водіїв протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП, вилучили водійські та відсторонили останніх від керування вантажівками, аби громадяни не наробили непоправного лиха собі чи оточуючим, – зазначили у патрульній поліції.

До слова, за минулу добу,на Тернопільщині виявили 8 п’яних водіїв. У всіх випадках патрульні склали на водіїв відповідні адмінматеріали, рішення за якими прийматиме суд.

Читайте також: У Тернополі водійка на авто збила школяра 

Exit mobile version