Графік вимкнення світла з 5 по 11 грудня на Тернопільщині

На Тернопільщині з 5 по 11 грудня діятиме новий графік відключення електроенергії. У ньому вказані години, коли точно буде світло, коли можливі вимкнення і коли електропостачання припинятимуть. Про це пише “Файне місто” з посиланням на “Тернопільобленеро”.

Скріншот з сайту “Тернопільобленерго”

Як зазначили в обленерго, даний графік розроблено з метою збалансування енергосистеми України. У разі гострої необхідноті, ВАТ «Тернопільобленерго» буде застосовувати вимкнення електропостачання споживачів і в поза зазначені години, вказані у цьому графіку. Також, у разі відсутності потреби, у зазначені години вимкнення електропостачання споживачів не будуть застосовуватися.

Під час повітряної тривоги, працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

Даний графік, зважаючи на технологію процесу з розподілу електричної енергії в межах Тернопільської області, а також на географічне розташування електричних мереж та їхніх електричних з’єднань між собою, не забезпечує рівномірного та циклічного вимкнення всіх споживачів.

Якщо вулиця повторюється в обох групах це означає, що відключення буде стосуватись різних будинків однієї вулиці. Вимкнення, згідно даного графіку, не застосовуватиметься до об’єктів критичної інфраструктури .

Читайте також: Тернопіль готується до блекауту: як відбуваються відключення електрики та що робитимуть з опаленням

Exit mobile version