У Тернополі зловили шахрая, який продавав орендовані іномарки

Фото: мережа Інтернет

Тернопільські правоохоронці зловили шахрая, який продавав орендовані дорогі автомобілі. Свої схеми він прокрутив у понад 5 областях і таки попався до рук правосуддя. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

За даними поліції, чоловік накриміналив на Київщині, Одещині, Харківщині, Чернівеччині, Черкащині та інших регіонах. Згодом він приїхав і до Тернополя, де намагався взяти в оренду дорогий Mitsubishi Outlander 2019 року випуску. В ході оперативних заходів 44-річного жителя Черкаської області затримали. При собі у нього був підроблений паспорт.

Заволодіти чужою автівкою зловмисникові правоохоронці завадили, натомість дізнавачі розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу. Як відомо, шахрай, використовуючи підроблені документи, брав в оренду транспортні засоби, а згодом перепродував їх іншим людям, видаючи себе за власника.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання в Чернівцях. У місцевих оперативників, як і в розшуківців інших областей, до затриманого є чимало запитань.

Читайте також: Про замінування автовокзалів і ТРЦ повідомляють у Тернополі

Exit mobile version