Тернопіль отримав міжнародну технічну допомогу

Нещодавно Тернопіль отримав екскаватор та технічне обладнання. Допомога була організована в рамках Проєкту енергетичної безпеки України. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Для потреб міста з-за кордону передано екскаватор компанії JCB (Англія) для швидкої ліквідації можливих аварій на теплових мережах системи централізованого теплопостачання міста.

Окрім того, передано труби й з’єднувальні частини трубопроводів. За допомогою цих труб, будуть об’єднанюватись локальні районні теплові мережі найбільших котелень Тернополя у єдину систему централізованого теплопостачання.

КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» зазначає , що об’єднання мереж дозволить забезпечити безперебійне постачання теплової енергії до споживачів.

Це надасть можливість доставляти теплову енергію від джерел, які використовують альтернативні місцеві види палива, до 93% споживачів системи централізованого теплопостачання міста.

Також у разі припинення постачання природного газу можливо буде забезпечити неперервне постачання теплової енергії до об’єктів критичної інфраструктури міста.

Читайте також: На Тернопільщині тимчасово перекрили рух через міст

Exit mobile version