З Тернополя передали комплекти зимової термобілизни (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

Більше дев’яти місяців в Україні триває повномасштабна війна. Впродовж цього часу для військовослужбовців надається необхідна допомога. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Через зниження температури повітря з Тернополя передали 3100 комплектів зимової термобілизни для захисників.

“З настанням холодної пори року у військових з’являються  нові потреби. Для того, щоб забезпечити їх теплом, ми вирішили придбати кожному тернополянину, хто сьогодні служать у лавах ЗСУ, комплект зимової термобілизни польського виробництва. Вона пошита із сучасних матеріалів, її можуть використовувати як ті, хто перебувають в русі, так і ті військові, хто в статичному положенні”, – розповідає міський голова Сергій Надал.

Також міський голова Тернополя додав, що перед купівлею комплектів міська рада Тернополя отримала консультації від фахівців, які займаються термобілизною.

Термобілизну передадуть безпосередньо у військові частини за місцем проходження служби наших тернополян.

Тернопільська міська рада повідомляє, що ті військові частини, де служить невелика кількість тернополян, їхні родичі зможуть звернутися в управління соціальної політики за адресою вул. Миколи Лисенка, 8, та отримати цю термобілизну. Згодом зможуть відправити її або самостійно, або через центр “Допомоги армії від Тернополя”.

Читайте також: Майже 8000 світловідбивальних стрічок-флікерів отримали маленькі тернополяни від Тернопільської міської ради

Exit mobile version