“Тернопільобленерго”: графік відключення світла на Тернопільщині

Фото з мережі інтернет

Виходячи із доведених НЕК «Укренерго» лімітів споживання електричної енергії для Тернопільської області та зважаючи на звернення споживачів, енергетики скорегували стабілізаційний графік погодинних  вимкнень електроенергії на 30 листопада. Про це пише “Файне місто” з посиланням на “Тернопільобленерго”.

30 листопада на Тернопільщині застосовується обмеження електроенергії 4 через 8 годин.

Нагадуємо, групи споживачів, які були сформовані відповідно до Графіка погодинних вимкнень залишаються незмінні, змінюється лише час обмеження електропостачання.

Відповідно до розробленого стабілізаційного графіка вимкнення електропостачання всім групам споживачів відбуватиметься двічі на добу в режимі 4 через 8 годин.

Енергетики наголошують, що даний стабілізаційний графік погодинних вимкнень електроенергії споживачам буде діяти у тому випадку, якщо не виникатиме дисбалансу в енергосистемі країни.

В іншому випадку будуть запроваджуватись аварійні відключення, попередити про які заздалегідь неможливо.

“Тернопільобленерго” наголошує, що вказаний час відключень може збільшуватись, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань.

Також, у час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

Читайте також: У Тернополі стартувала Інтерактивна карта «Пунктів обігріву»

Exit mobile version