Обірвалося життя бійця Івана Підгірного з Тернопільщини у столичній лікарні

Через тяжкі поранення зупинилося серце військового Івана Підгірного з Тернопільщини. Востаннє він видихнув у столичній лікарні, так і не повернувшись до рідних. Про це пише “Файне місто” з посиланям на Коропецьку селищну раду.

В лютому 2022 року Іван повернувся з-за кордону. Один із перших пішов до лав ЗСУ і став на захист України від рашистських вбивць.

Звільняючи одне за одним села Сходу України від окупантів у вересні, Іван отримав важке поранення голови множинними осколками. 50-ий день народження він зустрів на лікарняному ліжку.

Фото: Коропецька селищна рада

Понад 2 місяці рідні, близькі не втрачали надії , що їх чоловік, син, тато, брат, дідусь вийде з коми і одужає. Але Бог забрав Івана до себе, а нам залишив великий біль скорботи, суму і жалю… Зарано без батька залишилось дві дочки, син, без улюбленого дідуся маленький внук, без сина старенька мати, овдовіла дружина…

Ввечері, 28 листопада, після тривалої боротьби за життя в лікарні Києва захисник помер.

Завжди жартував, був прикладом сміливості, готовності служити, вірив в Перемогу…Спи спокійно, Іван… Ти отримав свою особисту Перемогу. Нам усім її треба довести до кінця. Дякуємо за твою Жертву, за твоє віддане серце, за героїзм, за добро. Невимовний біль… – йдеться у повідомленні селищної ради.

Вічна слава і пам’ять Герою!

Читайте також: На Тернопільщині попрощалися з Героєм ЗСУ Ігорем Ліщиною (Фото)

Exit mobile version