В одній із тернопільських бригад на передовій готують краще, ніж в ресторані (Фото)

На лінії фронту одній з тернопільських бригад дуже пощастило з кухарем. Захисників годують стравами кращими, ніж в ресторані. Борщі, супи, вареники, голубці, фаршировані перці, куліш зі шкварками, котлети, салати тощо – це та інше смакують бійці. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Іванну Гошій.

Головний кухар підрозділу Михайло до війни працював технологом у молочній галузі, начальником сирцеху. Зараз він балує побратимів смачними стравами на передовій.

Красиву нарізку, симпатичні канапки і салати, що на фото, готували на свято своєї бригади. Але і щоденне меню у них таке, що не кожна господиня в тилу може похвалитись, зазначає авторка допису Іванна.

Кухня на фронті — відповідальна справа. Ситий солдат — сильний солдат, — каже Михайло. — Якщо військовий нагодований, то не мерзне, у нього нема зайвих думок, може зосередитися на виконанні бойового завдання. Готуємо домашні страви — борщі, супи, вареники, голубці, фаршировані перці, кулешу зі шкварками, котлети, салати… Сьогодні на обід — бограч і вареники. Продуктів вистачає, держава забезпечує, велика вдячність також нашим волонтерам.

Переглянути фото страв можете і ви у фотогалереї.

Читайте також: Задля одруження військовий Іван приїхав з фронту на Тернопільщину (Фото)

Exit mobile version