Ситуація з постачанням електрики, води та опалення у Тернополі станом на 24 листопада

Фото: мережа Інтернет

Вчора, 23 листопада, росіяни знову атакували критичну інфраструктуру України. Через це у Тернополі тимчасово припинили електропостачання, подачу холодної води та централізованого теплопостачання. У міськраді прокоментували ситуацію станом на ранок 24 листопада, пише “Файне місто”.

ВОДА

За даними мерії, 23 листопада о 21.00 год.  відновили роботу усіх об’єктів каналізації та водопровідних насосних станцій. Сьогодні зранку мешканцям центральної частини міста подавалася вода з пониженим тиском.

Станом на 10.00 ранку 24 листопада холодна вода подається усім мешканцям міста у повному обсязі.

До слова, для потреб мешканців діють по місту колонки-качалки. Працюють також бювети на вул. Юності, на бульварі Данила Галицького та на бульварі Куліша (вода на цьому бюветі буде придатна лише для технічного використання).

ОПАЛЕННЯ

Станом на 10.00 год. 24 листопада працюють усі великі котельні, що забезпечують подачу тепла практично в усі мікрорайони міста. Наразі ще тимчасово можуть не працювати декілька малих паливних котелень, адже їхня робота залежить від подачі електропостачання за вказаною адресою.

Щодо будинків, де встановлені ІТП, то тепломережі проводять перепідключення систем опалення будинків на подачу напряму теплоносія від котельні. Наразі відповідні роботи виконано близько у 200 будинках. Після стабілізації ця система почне працювати (орієнтовно впродовж доби). Ще у 28-ми будинках вказані роботи продовжуються. 

ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ

Як повідомляють у ВАТ «Тернопільобленерго», графік погодинних вимкнень споживачів не діє. Це означає, що поки що енергетики не можуть повідомити споживачам точну годину вимкнення та період на який вимикають електропостачання.

ЗАКЛАДИ ОСВІТИ

Сьогодні практично усі заклади освіти Тернополя продовжили свою планову роботу.

ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ

Щодо громадського транспорту, то сьогодні тролейбуси виїхали на лінії відповідно до графіків руху.

Читайте також: Мобільні пункти обігріву в Тернополі: адреси

Exit mobile version