Маршрутка і бус зіткнулися поблизу Чорткова: є поранені (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільщини

Вранці, 23 листопада, на виїзді з Чорткова Сталась ДТП. Зіткнулися рейсовий автобус та авто, що перевозило хліб. За попередніми даними, поранені 6 людей. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

ДТП сталася близько 11 години. Слідчо-оперативна група встановила, що зіткнулися автобус, який перевозив пасажирів у Чорткові та автомобіль, що розвозив хлібобулочні вироби.

За попередніми даними, травми отримали 11 осіб, 6 з них звернулися за допомогою до медиків. Кількість потерпілих ще уточнюється.

Як зазначили в ГУ ДСНС Тернопільщини, на момент ДТП в автобусі перебували орієнтовно 20 чоловік. Постраждав водій автомобіля «Mercedes-Benz», а також, попередньо, 5 пасажирів отримали незначні травми.

На місце події залучено чергове відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління. Рятівниками деблоковано (врятовано) водія з понівеченого автомобіля «Mercedes-Benz», котрого госпіталізовано до лікувального закладу. Огляд потерпілих із автобуса здійснюється на місці ДТП працівниками екстреної медичної допомоги, – йдеться у повідомленні рятувальників.

У поліції додали, що відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу.

Читайте також: На Тернопільщині помер лікар, який 40 років рятував людей

Exit mobile version