У Тернополі запрацює програма підтримки соціально вразливих категорій населення

Фото: Тернопільська міська рада

У Тернополі працюватиме програма іспанського благодійного фонду Cesal з метою підтримки соціально вразливих категорій населення. Про це пише “Файне місто” з посиланням на пресслужбу Тернопільської міської ради.

Реалізація програми відбуватиметься упродовж року. Вона передбачає допомогу в двох напрямах: психологічна підтримка та забезпечення предметами базової необхідності й харчуванням.

Окрім Тернополя, програму впроваджуватимуть у Києві, Ірпені та на Хмельниччині. Загалом в рамках реалізації програми заплановано надати допомогу близько 5000 особам в Україні.

Довідка

Громадська організація «Cesal» співпрацює з мерією міста Мадрид та має на меті допомогти сім’ям та дітям в країнах, що розвиваються. З початку вторгнення росії в Україну, «Cesal» у Молдові та Румунії допомагали людям, які тікали від війни в Україні. Також працює в Києві та інших областях України з внутрішньо переміщеними особами.

ГО «Епіцентр дітям» працює з дітьми та сім’ями з соціально вразливих категорій вже близько 5 років та успішно впроваджує проєкт соціально-спортивних шкіл Фонду Реал Мадрид в Україні, які в 2021 році були визнані найкращими в світі.

Читайте також: Тернопільська громада виділила понад 32 000 000 гривень на потреби захисників 

Exit mobile version