Різдвяну шопку та Резиденцію Святого Миколая встановлять у Тернополі

Фото: студія "Файне місто"

У понеділок, 21 листопада, у Тернопільській громаді завершилося опитування щодо встановлення чи не встановлення традиційної новорічної ялинки у місті. Понад 37 тисяч мешканців переглянули опитування, проголосували понад 1200 осіб. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Як зазначив міський голова Тернополя, за результатами більше 70% мешканців, які взяли участь у голосуванні, висловили свою думку проти того, щоб встановлювати ялинку у місті, 13%за те, щоб була ялинка, але без ілюмінацій і решта голосів віддали за встановлення символічної патріотичної ялинки та ялинки без ілюмінацій.

Враховуючи думку тернополян, буде прийнято рішення, що цьогоріч ми зустрінемо Новий рік у Тернополі без ялинки. Однак працюватиме на Театральному майдані Резиденція святого Миколая, а також буде влаштована Різдвяна шопка. Саме ці атрибути відповідають нашим традиціям, – додав Сергій Надал.

Нагадаємо, тернополяни зможуть купити ялинки до свят у спеціально визначених місцях. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету 16 листопада. 

Більше: Новий рік 2023: де продаватимуть живі ялинки у Тернополі (Адреси)

Exit mobile version