На Тернопільщині син забив стареньку матір і повішався (Фото)

На Тернопільщині 56-річний чоловік жорстко поквитався з матір’ю. Він забив стареньку палицею, а її тіло кинув у підвал. Після скоєного він вкоротив віку. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію області.

За даними поліції, біда сталася у Скалатській громаді. 56-річний житель одного із сіл подзвонив поліцейським і розповів, що вбив свою 81-річну матір. Коли на місце події приїхала слідчо-оперативна група, зявника поліцейські виявили повішеним на горищі. Чоловік вже був без ознак життя. Тіло його матері з ознаками насильницької смерті знайшли у підсобному приміщенні.

У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що родичі проживали вдвох. 56-річний чоловік останнім часом зловживав спиртним. Того дня вони посварилися через те, що матір відмовилася дати синові гроші на алкоголь. В результаті чоловік схопив палку і декілька разів вдарив жінку по голові. Після цього облив бензином та підпалив. Тіло матері перетягнув у погріб.

Після скоєного зловмисник зателефонував до поліцейських і повідомив, що вбив жінку. До приїзду правоохоронців пішов на горище та повісився.

Слідчі розпочали два кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, одне з яких – з відміткою «самогубство». На даний час призначено проведення ряду експертиз.

Читайте також: Газ вибухнув у будинку поблизу Тернополя (Фото)

Exit mobile version