Негода вирує на Тернопільщині: ситуація на дорогах станом на 21 листопада (Відео)

Фото: Тернопільська міська рада

На Тернопільщині кілька днів поспіль вирує негода. Дороги засипає снігом, вночі мінусова температура, вранці спостерігаються тумани. Через це ситуація на автошляхах ускладнена. Техніка і працівники розчищають проїзні частини та засипають їх спеціальними сумішами. Про це пише “Файне місто” з посиланням на пресслужбу Служби автомобільних доріг.

Станом на 21 листопада проїзд державними дорогами області забезпечений. Минулої ночі підрядні організації висипали 275 тонн суміші піску та солі на покриття автошляхів області. Працювали 70 дорожніх робітників та 67 одиниць техніки: снігоприбиральних машин, навантажувачів, грейдерів та патрульних авто.

Зимове експлуатаційне утримання проводимо у режимі суворої економії, під час воєнного стану перевага надається міжнародним коридорам, шляхам перевезення зброї, гуманітарної допомоги та евакуації населення. Пріоритетні маршрути узгоджуються з обласною військовою адміністрацією, – зазначили у САД Тернопільщини.

Отримати інформацію про стан проїзду автошляхами можна у єдиному контакт-центрі Укравтодору +38 067 400 60 80. Туди ж можна звернутися, якщо в дорозі з вами трапилася біда.

Ситуація в Тернополі

За даними міської ради, у Тернопільській громаді, у ніч з 20 на 21 листопада в різних мікрорайонах міста працювали 19 одиниць спеціалізованої техніки. Проводилися роботи з посипання доріг, поливання соляною ропою, підмітання і прогорання тротуарів та пішохідних зон.

Роботи проводили у центральній частині міста та мікрорайоні Новий Світ, масивах «Сонячний» і «Східний», Промисловому районі і районі Старого Парку, Березовиці, Кутківцях, Пронятині, а також на Об’їзній дорозі Тернополя та у селах міської територіальної громади. Впродовж ночі у мікрорайоні «Дружба» спецтранспорт проводив механізоване посипання солерозкидачем проїзних частин.

Нагадуємо, за прибирання дворів та міжквартальних проїздів у місті відповідальні ЖЕКи та ОСББ. Фото з адресами, де неналежно прибирають сніг, мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером +38 073 015 1481.

Читайте також: Чоловік згорів живцем на Тернопільщині 

Exit mobile version