У Тернополі зловили іноземця, якого шукав Інтерпол

Фото: Нацполіція Тернопільщині

У Тернополі затримали іноземця, який перебував у розшуку Інтерполу. Його обвинувачують у скоєнні тяжких злочинів. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

26-річний іноземець переховувався в Україні з травня 2022 року. Чоловік намагався уникнути відповідальності за скоєні на злочини батьківщині – Азербайджані..

За інформацією працівників СБУ, зловмисник – член транснаціонального злочинного угруповання, яке спеціалізувалося на  розбійних нападах, пов’язаних із незаконним проникненням у приватні помешкання громадян. Чоловік перебуває в розшуку відповідно до ст. 180.2.1 та ст. 180.2.3 Кримінального кодексу Азейбаржанської Республіки (Грабіж/мародерство скоєно організованою групою по попередньому зговору), – зазначили у поліції.

У Україні чоловік намагався скористатися «високим» становищем у кримінальному світі, щоб поширити вплив власного угрупування на злочинців Тернопільщини. 

Наразі вирішується питання щодо застосування до підозрюваного екстрадиційного арешту. Також перевіряється можлива причетність затриманого до скоєння тяжких злочинів на території України.

Читайте також: Житель Полтавщини стріляв у готелі на Тернопільщині

Exit mobile version