Для порятунку життя Тоні Левенець з Тернопільщини потрібно 20 тисяч доларів

Кілька років тому Тоня Левенець вже боролася за своє життя і перемогла. Сьогодні хвороба повернулася знову – гостра лімфобластна лейкемія. На дівчинку очікує операція, але перед цим вона має пройти лікування дороговартісним препаратом. За тиждень потрібно зібрати півмільйона гривень. Сума для пересічного українця – непідйомна.

 Вперше діагноз гостра лімфобластна лейкемія прозвучав з уст лікарів вісім років тому. Пройшовши лікування, недуга відступила.

“Страшний діагноз вперше ми почули, коли Тоні було 9 років. Тоді ми пройшли курси хіміотерапії – це тривало понад 9 місяців. Потім ще рік і два місяці дитина приймала таблетки. Пішли у ремісію. Здавалося б, що безкінечні огляди, аналізи та процедури вже у минулому”, – розповідає мама Валентина Левенець.

Минулого року Тонічка захворіла. Все почалося з походу у тренажерний зал, після якого у дівчинки розболілася спина. Результати обстеження показали, що онкологія повернулася. Через тривалість лікування родина зі Шумського району, що на Тернопільщині, переїхала у Київ.

“З грудня Тоня знову лікується, її очікує пересадка кісткового мозку, донором буде старший брат Гріша. Доня вже пройшла 5 курсів хімії і зараз у неї процес відновлення. Вона ослаблена, ходити їй важко. Проте надії та віри не втрачає, Тоня у нас велика молодець.

Через тиждень має бути ще один курс хімії дорогим німецьким препаратом. Щоб придбати ліки, потрібно 20-21 тисяча доларів, адже половину необхідної суми завдяки благодійникам вже зібрали. На збір коштів є тиждень, – розповідає пані Валентина.

Для родини півмільйона гривень – це непідйомна сума, тим більше, що сім’я – багатодітна. У Тоні, крім старшого брата, є ще молодші братик та дві сестрички – Олександра та Софія, з якими постійно перебуває та піклується про них батько родини.

Одужати та повернутися у сім’ю дівчинці може допомогти кожен із нас. Тоня вірить…

Картка Приватбанку:

 5457 0822 2188 5200; 

 Левенець Валентина Вікторівна

Exit mobile version