У Тернополі збирають кошти на світловідбиваючі стрічки для школярів

Фото з мережі інтернет

У зв’язку з аварійними відключеннями електроенергії, у Тернополі вимикають вуличне освітлення. Тому, для безпеки школярів проводять аукціон, аби зібрати кошти на світловідбиваючі стрічки. Про це пише “Файне місто” з посиланням на фейсбук-сторінку Максима Черкашина.

У дописі інформується, що збирають кошти на 60 000 стрічок для школярів. Аби швидше зібрати кошти організатори оголосили аукціон.

 

“В рамках нашої ініціативи “Побач мене” ми виготовляємо та роздаємо школярам світловідбиваючі стрічки. Донедавна ми робили це за власний кошт, але гроші мають здатність закінчуватись. Тому ми оголосили збір на 60 000 стрічок, які ми роздамо школярам 55-ти громад Тернопільської області, – повідомляє Максим Черкашин у соцмережі,- оскільки за стрічками до нас приходять сотнями, а донатять дуже повільно, щоб уникнути ситуації, коли прийде школяр чи школярка а ми не матимемо стрічки – я виставляю на аукціон відзнаку Тернопільської міської ради.”

Організатор аукіону отримав нагороду у 2016-му році, як співзасновник та співорганізатор міжнародного музичного фестивалю Faine Misto festival.

Початкова вартість – 1 000 грн. Завершення аукціону – 18 листопада (п’ятниця) о 14:00.

Детальніше про аукціон:

Читайте також: «Допомога армії від Тернополя»: Дрони для ЗСУ та тактичне спорядження для Нацгвардії

Exit mobile version