Подарунок від Святого Миколая: тернополян закликають здійснити мрію потребуючих дітей (Фото/Відео)

Благодійна акція "Листи до Святого Миколая" // Фото: Файне місто

У Тернополі стартувала щорічна благодійна акція “Листи до Святого Миколая”. Небайдужих запрошують стати чарівником для потребуючих дітей. Для цього треба виконати побажання малечі, які є в листі, пише “Файне місто”.

Як розповіла співорганізаторка благодійної акції “Листи до Святого Миколая” Юлія, кожен може долучитися і здійснити мрію дитини.

Акція відбувається вже 12 років поспіль. Листи пишуть діти з соціально незахищених категорій зі шкіл, які знаходяться поблизу церкви, та вихованці садочків. Зараз налічуємо близько 3 000 листів від дітей зі шкіл-інтернатів, сиротинців, онколікарень, спеціалізованих закладів, де є дітки з синдромом Дауна, аутизмом та інші, які також хочуть, щоб небайдужі здійснили їхню мрію”, – каже Юлія.

Що потрібно зробити:

Після того, як всі учасники принесуть подарунки, їх згуртують та розподілять, що і кому. Далі волонтери розвезуть їх, щоб кожна дитина отримала загаданий подарунок вчасно.

Журналістка студії “Файне місто” Ольга Демчук також долучилась до ініціативи. Вона взяла з ялинки листа. Його автором виявився 6-класник Матвій. Він попросив подарунки для себе, сестрички та братика.

Фото: Файне місто

Більше інформації про акцію дивіться нижче у відео “Файного міста”.

Читайте також: Негайно запастися водою закликає мерія тернополян

Exit mobile version