Загинув воїн Сергій Сампара з Тернопільщини (Фото)

Фотоколаж: Файне місто

Сумна звістка з фронту знову прилетіла на Тернопільщину. На півдні загинув захисник Сергій Сампара з Великоберезовицької громади. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Великоберезовицьку селищну раду.

Сергій проживав у селищі Велика Березовиця. Навчався у Тернопільській ЗОШ №8 та закінчив Галицький коледж. У 2014 році чоловік став на захист України від окупантів у зоні АТО. Під час повномасштабного вторгнення рф з перших днів обороняв рідну державу.

Фото надала Великоберезовицька селищна рада

Життя мужнього Героя обірвалося у військовому госпіталі в Миколаєві. Йому було всього 38 років. У Героя залишились син Олександр, донька Юлія, мати Любов, брат Віктор, наречена Олена.

Фото надала Великоберезовицька селищна рада

Сергій Сампара був дуже добрим, чуйним, сміливим, комунікабельним, завжди веселим, усміхненим і дружелюбним. Його любили друзі, рідні та знайомі, адже мав велике і щире серце, – відгукуються про бійця у селищній раді.
Фото надала Великоберезовицька селищна рада

Зустріч тіла воїна відбудеться у четвер, 17 листопада, близько 11:00 години на в‘їзді до смт. Велика Березовиця (район газопроводу). Парастас розпочнеться о 19:15 год, похорон – 18 листопада об 11:00 годині.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним і близьким Сергія. Розділяємо невимовний біль втрати і скорботи. Вічна пам‘ять Герою!

Читайте також: На війні загинув випускник теребовлянської школи Дмитро Грицишин

Exit mobile version