У Тернополі відбулася мирна акція “Куб правди”

У тернопільському парку імені Тараса Шевченка відбулася мирна акція “Куб правди”. Учасники організації “Anonymous for the Voiceless” за допомогою техніки демонстрували відео із кадрами жорстокого поводження та утримання сільськогосподарських тварин. Таким чином вони прагнуть привернути увагу людей до цієї проблеми та закликають відмовитися від споживання продуктів тваринництва.

“Анонімний для беззвучного” – саме так перекладається з англійської назва органіції, яка спеціалізується на вуличній активності та була створена у квітні 2016 року в Мельбурні, Австралія. Учасники проводять акції “Куба правди” у сотнях локацій по всьому світу, поширюючи обізнаність щодо веганства.

“Ми стаємо сьогодні голосом тварин, яких не чути – вони закриті і не можуть сказати про свої проблеми. Ми показуємо відео із реальними кадрами, щоб люди бачили і розуміли, як насправді відбувається. Експлуатація та відсутність цінності життя тварин, як такої, є проблемою”, – каже координатор акції “Куб правди” у Тернополі організації “Anonymous for the Voiceless” Зоревар Марват.

Найчастіше акції “Куб правди” організовують в Києві. У Тернополі такий захід відбувся вп’яте. За словами організатора, їхня діяльність вже має певні досягнення у цьому напрямку.

“Найбільше “Кубів правди” відбулося у Києві, де я неодноразово брав у них участь. Зараз такі заходи почав організовувати тут, у Тернополі. Є результати – із тисячі людей, які проходять повз, сотні зупиняються, а згодом багато хто із цих людей відмовляються від продуктів тваринництва. Таким чином, можна сказати, що нам все ж таки вдається привернути увагу людей до проблем сільськогосподарських тварин.

Ми виступаємо за рослинний раціон, від якого ніхто не страждає. При цьому не висловлюємо агресії до тих людей, які мають протилежну думку з цього приводу. Ми закликаємо утриматися від споживання продуктів тваринництва.Адже навіть те ж виробництво молока призводить до страждань тарин і в кінцевому результаті до її вбивства. Збір шерсті також з часом закінчується насильницькою смертю вівці. Тварини не проживають навіть третини свого життя”, – каже Зоревар Марват.
Exit mobile version