Сніг і мороз до 7°C сунуть на Тернопільщину: синоптики попереджають про ожеледицю (Відео)

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

На Тернопільщину суне різке похолодання. Жителів області попереджають про морозняну погоду, сніг та ожеледицю на дорогах. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільський обласний гідрометцентр.

З 17 листопада очікується відчутнепохолодання через надходження арктичного повітря та проходження холодних атмосферних фронтів з півночі. На Тернопільщині пройдуть дощі та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Температура повітря впродовж доби близько 0 градусів.

18-20 листопада температура повітря продовжуватиме знижуватися. Вночі до 2-7 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. На дорогах ожеледиця.

Погодні умови відповідатимуть І (жовтому) рівню небезпечності. Це перешкоджатиме руху транспорту на автодорогах, роботі комунального господарства, наголошують у гідрометцентрі.

Нагадаємо, раніше на фейсбук-сторінці “Файного міста” ми опублікували відео про прогноз погоди на Тернопільщині на цей тиждень. Синоптикиня Оксана Озимків розповіла глядачам, чого слід очікувати найближчими днями.

До слова, у Тернополі стартувало опитування щодо встановлення новорічної ялинки на Театральному майдані. Мешканці громади можуть підтримати або відхилити цю ініціативу.

Більше: Бути чи не бути новорічній ялинці: у Тернополі стартувало опитування

Exit mobile version