На Тернопільщині судитимуть “мінера” готелів

Фото: Нацполіція Тернопільщини

На Тернопільщині судитимуть 25-річного чоловіка. Він вирішив “пожартувати” і повідомив про замінування готелів. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію.

За даними правоохоронців, 21 жовтня близько 7 ранку “анонімний терорист” зателефонував до поліції і сказав, що в Кременці в двох готелях встановлені вибухівки. З приміщень евакуювали людей, а вибухотехніки обстежили і готелі, і прилеглі території. Жодних небезпечних предметів вони не знайшли.

Згодом поліцейські зловили “мінера”. Ним виявився 25-річний житель Тернопільського району. Неправдивий виклик про “замінування” він здійснив з телефону знайомої.

Підозрюваного перевіряли і працівники СБУ. Силовики кажуть, що така умисно-підривна діяльність під час війни могла завдати значної шкоди, відволікаючи правоохоронців від протидії реальним і потенційним загрозам.

За фактом неправдивого повідомлення про мінування триває кримінальне провадження відповідно до статті 259. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Читайте також: Понад 600 наркотичних таблеток знайшли у чоловіка з Тернопільщини

Exit mobile version