У Тернополі відбувся забіг з домашніми улюбленцями

У суботу, 12-го листопада, у парку «Сопільче» тернополяни мали змогу долучитися до забігу «ВусоЛапоХвіст». Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.

Вперше забіг з домашніми улюбленцями провели минулого року. Тоді до заходу долучилися менше 30 учасників. Цьогоріч на забіг попередньо зареєструвалися понад три десятки осіб.

Основною метою заходу є популяризація легкої атлетики в м. Тернополі та заохочення громадян до систематичних тренувань разом з домашніми улюбленцями.

Власники домашніх улюбленців брали із собою на забіг як і собак, так і котів з хом’ком.”Власники тварин разом зі своїми домашніми улюбленцями пробігають певну дистанцію. Для великих порід собак це близько кілометра, для малих собак, котів або інших домашніх улюбленців – менше, ніж 700 метрів. Ми хочемо показати, що звичну прогулянку в парку з тваринами можна проводити й з користю для себе,” – доповідає  директорка Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Вікторія Безгубенко-Гнатишин.

Долучитися до забігу могли усі охочі. Єдині вимоги до учасників – хороший настрій, чотирилапий друг та намордник для великих порід собак.

Читайте також: На Тернопільщині з’явиться третій індустріальний парк

Exit mobile version