На Шумщині п’яні молодики на швидкості влетіли у паркан (Фото)

“Злякана дитина, зламаний паркан та пошкоджений автомобіль – наслідки сьогоднішнього інциденту в селі Підгайці Шумського району”, – написала у мережі Фейсбук Христина Мацюк. Дівчина зазначає, що 13 червня на автівці селом роз’їжджала компанія п’яних молодиків. Не впоравшись з кермуванням, водій на великій швидкості влетів у паркан на вулиці Польова.

“13 червня, о 11:00 компанія людей в стані алкогольного сп’яніння, за кермом Василь Гладунець, на великій швидкості не вписались у поворот і почавши здавати назад опинились в моєму садку. Під час заднього ходу та не розрахувавши відстань та швидкість завалили огорожу садку.

В цей момент у садку гралася двохрічна дитина, яка неабияк злякалася від скреготу металу та ревіння двигуна. Хлопці спробували втекти але вибігла бабуся дитини і почала кричати, щоб зупинились. Авто припинило рух, після чого водій вийшов та просив вибачення але таке пробачати не можна, бо якби дитина стояла ближче, ці пусті вибачення нікому не допомогли б. Ми викликали дільничого, почувши це хлопці втекли”, – написала Христина Мацюк.

Як повідомила Христина Мацюк, причини інциденту з’ясовує дільничний.

“На разі дільничий з’ясовує причини інциденту та опитує свідків пригоди. Постраждалі надіються на об’єктивність слідства та гідне покарання за даний злочин”, – йдеться у дописі.
Exit mobile version