Херсон повертається під контроль України: що відбувається у місті (Фото/Відео)

Херсон, який був окупований ще на початку березня, 11 листопада повертається під контроль України. Збройні сили уже заходять до українського міста. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

Українська розвідка закликала російських окупантів, які перебувають у місті здатись до полону та не чинити спротиву ЗСУ.

Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів – під вогневим контролем української армії. Будь-які спроби протидіяти Збройним силам України буде припинено. Кожен російський військовослужбовець, який чинитиме опір, буде знищений, — йдеться у повідомленні української розвідки.

Що відбувається у місті стали на 16 годину

Оновлена карта просування Збройних сил України на Херсонському напрямку наразі має такий вигляд.

Джерело: DeepStateMap

Мережу заполонили десятки фото і відео з Херсона, де десятки людей виходять на вулиці з прапорами України та вигукують “ЗСУ!”

Над будівлею ХОДА український прапор / Фото Костянтин Риженко

У Чорнобаївці звучить гімн України.

Нагадаємо, 9 листопада міністр оборони держави-агресора Сергій Шойгу повідомив, що Росія виводить свої війська з окупованого Херсона. 11 листопада українські захисники зайшли до Херсона.

Читайте також: Без головної ялинки, ілюмінації та ярмарку буде сусідня з Тернопільщиною область

Exit mobile version