Житель Тернопільщини заплатив 10 000 гривень за неіснуючий трактор

Фото: джерело інтернет

Фото ілюстративне

Житель Тернопільського району потрапив у шахрайську схему. Він хотів купити новий трактор, а натомість втратив чималі кошти. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

Правоохоронці встановили, родина хотіла придбати трактор для господарських робіт в Інтернеті. Чоловік натрапив на оголошення про продаж сільськогосподарської техніки з-закордону за вигідною ціною та зателефонував продавцю. Невідомий запевнив, що трактори відмінної якості, але необхідно оплатити завдаток за товар. Запевнив, що вже впродовж доби він оформить доставку транспорту з Європи, після чого, можна оплатити решту. Чоловік довірився і надіслав 10 000 гривень.

Однак, трактор так і не отримав нового власника. Ще декілька днів шахрай дурив обіцянками, що товар вже на кордоні і невдовзі відправиться на Тернопільщину. Згодом його мобільний телефон перестав відповідати.

Потерпілий звернулася з заявою до поліції. За фактом злочину слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Водій на авто злетів у ставок на Тернопільщині

Exit mobile version