Батьки ховатимуть другого сина: на війні загинув Андрій Ушкевич з Тернопільщини

В Озернянській громаді на Тернопільщині скорбота за військовим Андрієм Ушкевичем. Він разом з братом загинули на Україну. Про це пише “Файне місто” з посланням на інстраграм-сторінку “Озерна правда”.

Андрій Ушкевич загинув 3-го листопада, виконуючи бойове завдання на межі Харківської і Луганської областей. Йому було 36 років. Без батька залишилися двоє маленьких дівчаток, молода дружина вдовою.

Тато з мамою ховатимуть другого сина. 17-го липня в бою на Харківщині також загинув Сергій Ушкевич – молодший брат Андрія. Вони обоє служили в одному підрозділі. Сергієві було лише 27.

24-го лютого Сергій перебував у столиці, працював у цирковій групі. Пісоя російського вторгнення частина групи роз’їхалася, а він приєднався до захисників Києва. Потім, перебуваючи у лавах Збройних сил України, відбивав ворога з Ірпіня, Гостомеля, Бучі. Потім Харківщина…

Більше: На Харківщині загинув 27-річний Сергій Ушкевич з Тернопільщини (Відео)

Після загибелі молодшого брата Андрія просили, щоб повернувся додому. Та старший залишився на передовій.

Перед тим, як піти в ЗСУ, у лютому-березні Андрій возив волонтерську допомогу на Житомирщину та Київщину. Їздив по дорогах, куди цілився ворожий танк. На зворотнім шляху додому на Тернопільщину вивозив людей у безпечні регіони.

Коли ворог відступив з півночі України, Андрій приєднався до військового підрозділу брата, щоб бути з ним пліч-о-пліч…

Тепер Андрій та Сергій серед небесного воїнства. Безстрашні Герої, Великі Лицарі Українського народу!

Сумуємо і розділяємо непоправну втрату! Співчуваємо усій родині, друзям, побратимам хлопців. Низько вклоняємося батькові й матері! У молитвах просимо дати їм сили пережити горе.

Читайте також: Тернополянин Максим Кюз загинув за Україну

Фото: Озерна правда
Exit mobile version