45-річний чоловік жбурнув бойову гранату на подвір’я знайомому

Фото: Нацполіція Івано-Франківщини

На Прикарпатті чоловік кинув вибуховий пристрій біля будинку людей і втік. Правоохоронці затримали хулігана. Всі обставини злочину слідчі з’ясують у ході досудового розслідування. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Івано-Франківщини. 

Подія сталася 1 листопада, близько 11:20. Жителька Пасічної Надвірнянського району повідомила поліції, що невідомий з автомобіля кинув під огорожу невідомий предмет, унаслідок чого відбувся вибух. На місце події виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та співробітники обласної поліції, вилучили уламки вибухового пристрою. Постраждалих внаслідок вибуху немає, проте є пошкодження фасаду огорожі. 

Поліцейські негайно розпочали заходи з розшуку «підривника». Вже за дві години оперативники затримали фігуранта за місцем проживання. Йдеться про 45-річного місцевого мешканця. Встановлено, що затриманий мав неприязні відносини з чоловіком заявниці. Таким чином він хотів помститись, кинувши вибуховий пристрій.Наразі призначено ряд експертиз, встановлюється походження боєприпасу, – зазначили у секторі комунікації поліції.

Чоловіка слідчі затримали і розпочали два кримінальні провадження за за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: У центрі Тернополя збили двох пішоходів

Exit mobile version