У Тернополі розпочинається опалювальний сезон

Фото з мережі інтернет

У п’ятницю, 4 листопада розпочинається опалювальний період через зниження середньодобової температури повітря. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

У КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» просять споживачів поставитися із розумінням, що технологічний запуск опалення не є одномоментним процесом.

“Закликаємо мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання, зокрема, заповітренні труб у будинках.
Адже часто через небажання відчинити двері чи відсутність господарів подача опалення може затриматися для всіх мешканців багатоквартирного будинку. Працівники підприємств та аварійних служб працюватимуть у посиленому режимі, щоб забезпечити вчасний запуск котелень та теплопостачання до осель тернополян,” – наголошує Тернопільська міська рада.

Також міська рада Тернополя нагадує, що у випадку виникнення заповітрення чи інших проблем із опаленням, тернополяни повинні звернутися до свого обслуговуючого підприємства або голови ОСББ.

Нагадаємо, що подача теплової енергії у садочках розпочалась наприкінці жовтня, а медичні заклади міста почали отримувати теплоносій в останній тиждень вересня.

Читайте також: “Укрпошта” відкрила нове голосування за ескіз нової поштової марки (Фото)

Exit mobile version