У Тернополі чоловік побив і почав роздягати дівчину посеред вулиці (Фото)

Чоловік напав на 27-річну тернополянку і спробував зґвалтувати. Коли потерпіла вирвалася, нападник викрав гроші та банківську картку з її верхнього одягу. Підозрюваного зловили правоохоронці. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

За даними слідства, нападник перестрів жертву ввечері на вулиці Тролейбусній у Тернополі. Дівчина намагалася опиратися і втекти, а молодик почав її бити. Під час сутички він зірвав з неї верхній одяг і намагався зґвалтувати.

Потерпілій вдалося вирватися. Вона добігла до медичного закладу, що розташований неподалік, і попросила допомоги в охоронця. Останній повідомив про напад поліцейським.

За кілька годин оперативники затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Ним виявився раніше судимий 27-річний житель колишнього Бережанського району.
Слідчі оголосили йому підозру за двома статтями Кримінального кодексу – частиною 4 статті 185 (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану) та частиною 3 статті 15 частиною 1 статті 152 (незакінчений замах на зґвалтування), – зазначили у поліції.

Суд обрав зловмисникові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Читайте також: Сам удома: у Тернополі поліцейські рятували 2-річного хлопчика

Exit mobile version