Укренерго скасував погодинні графіки відключення світла

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

В Укренерго заявили про ускладнення ситуації в енергосистемі через ракетні удари рф. Також наразі раніше узгоджені графіки відключень світла скасовані. Про це пише “Файне місто” з посиланням на телеграм-канал компанії.

Зазначається, що погодинні графіки відключення світла ввели в усіх регіонах ще о 6:00 годині. На даним момент їх вимушено скасували.

Ранкові ракетні удари росіян завдали значних пошкоджень енергетичній інфраструктурі, тому тривалість відключень світла по Україні залежатиме від ситуації в енергосистемі. Для ліквідації аварій, спричинених наслідками ракетних обстрілів, в окремих регіонах операторами розподільчих мереж (обленерго) введені локальні обмеження споживачів в межах областей. Надалі величина необхідного обмеження споживачів буде регулюватися залежно від поточної ситуації в енергосистемі, – пояснили в Укренерго.

Людей закликають обмежити використання електроенергії. Заощадливе споживання світла допоможе втримати баланс в енергосистемі і не допустити аварійних пошкоджень електромереж через перенавантаження.

Читайте також: росіяни атакували критичну інфраструктуру на Буковині

Exit mobile version