Маленькі тернополяни придбали тепловізор для військових: кошти заробили самі (Фото)

Дітлахи усе літо продавали смаколики, аби придбати тепловізор для одного з підрозділів Нацгвардії. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Національну гвардію України.

Дітвора однієї з тернопільських багатоповерхівок вирішила продавати перехожим напої, а на зібрані кошти допомогти військовим. У свої сили юні волонтери повірили дуже швидко, адже у перший день за кілька годин зібрали дві тисячі гривень

“Спочатку я запропонувала дітям купити на зібрані кошти форму для військових. Діти були в захваті, що зможуть «одягнути» захисників України. Необхідну суму вони зібрали за один день. Завдяки участі в ярмарках ми зібрали суму, на яку змогли придбати тепловізор для військових, – розповідає мама дитини Наталія. – Ми завдячуємо нашим захисникам, зокрема гвардійцям, що в нашому місті люди живуть у безпеці .

Нацгвардійці були зворушені та захоплені таким подарунком. У відповідь захисники пригостили маленьких патріотів солодощами, показали військові атрибути та дозволили приміряти захисне спорядження.

“Ми вдячні нашим юним волонтерам за таку необхідну допомогу. Ці діти приклад для дорослих українців. Заради них ми будемо боротися до перемоги, а подарунок зможе врятувати життя цілого підрозділу та допомогти у знешкодженні ворожої сили”, – кажуть нацгвардійці.

Читайте також: Вулицю в Києві назвуть на честь військового з Тернопільщини

Exit mobile version