Побиття дитини у Почаєві: поліція розповіла деталі розслідування

Фото ілюстративне з мережі інтернет

Випадок стався у Почаєві кілька днів тому. Побиття дитини зафіксували камери спостереження. Про це пише “Файне місто” з посиланням на коментар головного поліцейського Тернопільської області Олександра Богомола.

“На жаль, стався такий досить неприємний інцидент — дорослий мужчина побив дитину, була ситуація коли хлопчик, їдучи на велосипеді зачепив іншого хлопчика, і батько цього хлопчика, якого зачепили, побив велосипедиста. Велосипедисту — 12 років. Побиття досить жорстоке. Слава Богу, тілесні ушкодження не є суттєвими, хоча ми по відео бачимо, що дитина була досить в такому важкому стані після побиття. На сьогодні порушено кримінальне провадження — зафіксовано тілесні ушкодження, це легкі тілесні ушкодження, підозра готова. Буде оголошена підозра винній особі і буде винний чоловік притягнутий до кримінальної відповідальності,” — розповідає Олександр Богомол.

Також головний поліцейський Тернопільської області добавив, що в подібних випадках краще викликати поліцію і вже тоді з’ясовувати обставини.

“Однозначно нікого бити не можна, в незалежності, що сталося, якщо би навіть велосипедист зачепив твою дитину, ти повинен це зупинити, викликати поліцію, зафіксувати факт, зафіксувати тілесні ушкодження своєї дитини, але в жодному разі не простягати руки до дитини. Я сподіваюся, що цей випадок буде для всіх уроком, адже усі ми зараз живемо у важкому стресі, від цього не сховаєшся, йдуть військові дії, і так багато проблемних питань є навколо, треба бути стриманими, щоб не допускати таких речей, “— додає Олександр Богомол.

За його словами, розслідування успішно провели, найближчим часом його завершать.

Читайте також: У Тернополі частково відновлюють вуличне світло

Exit mobile version