У Тернополі голови ОСББ можуть отримати безкоштовне обладнання

Фото: sud.ua

Голови ОСББ можуть безкоштовно отримати спецобладнання для обстеження багатоповерхого житлового фонду у Тернополі. Про цн пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

В управління житлового-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради є в наявності тепловізор, яким можна визначати втрати тепла та внутрішньобудинкові мережі та прилади опалення.

Також серед спецобладнання є: пірометр, люксометр, шумомір, газоаналізатор СО2, анемометр-термогігрометр, мультиметр, детектор прихованої проводки, ендоскоп, тестер е-скла, логери вологості та температури, лазерна рулетка.

Тернопільська міська рада повідомляє, аби отримати безкоштовно обладнання для визначення санітарно-технічних параметрів будівель, необхідно звернутись в сектор з питань енергозабезпечення управління ЖКГ за адресою вул. Миколая Коперника,1 каб. 209 тел. (0352)52-58-33.

Відповідні документи заповнюється на місці. Обов’язкова печатка юридичної особи, які мають статус ОСББ, ОСН-БК, управителя житлового фонду, комунальної установи Тернопільської міської ради.

Читайте також: До тернопільських кладовищ у поминальні дні буде курсувати більше транспорту

Exit mobile version