Поліція врятувала 2-місячну дитину у Тернополі (Фото)

Фото з мережі інтернет

Учора близько 16-ї години патрульним вдалося врятувати 2-місячного хлопчика, який утримувався в жахливих умовах. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Патрульну поліцію в Тернопільській області.

Інспектори отримали дзвінок на гарячу лінію від небайдужої громадянки, про належний догляд . Працівники поліції негайно прибули на місце за вказаною адресою, де на них очікувала заявниця.

Як зазначає патрульна поліція Тернопільської області, двері до помешкання були відчинені, тож поліцейські зайшли до квартири, де виявили нетверезу матір з 2-х місячною дитиною. На місце прибув і батько дитини, який також мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

З огляду на антисанітарні умови, інспектори не могли залишати хлопчика за адресою проживання. Тому викликали на місце події карету швидкої, повідомили працівників відділу ювенальної превенції та соціальних працівників. Склали на обох батьків протоколи за ч. 1 ст. 173-2 (Неналежне виконання батьківських обов’язків) КУпАП та разом з медиками доставили немовля до лікарні.

Патрульна поліція також добавила, що вирішується питання про позбавлення батьківських прав.

Читайте також: На Тернопільщині чоловік вдарив вилами в горло сусіда

Exit mobile version