Педофіл з сусідньої області заплатить за ґвалтування семирічної дитини

Власник авторських прав: Africa Studio

Волинський суд призначив 13 років ув’язнення літньому чоловікові, який неодноразово ґвалтував 7-річну дівчинку. Про це пише “Файне місто” з посиланням на прес-службу прокуратури Волині.

У селищі Благодатне 63-річний чоловік декілька разів згвалтував семирічну дівчинку. Насилля щодо дитини він вчиняв у липні-серпні 2021 року, втім, про цей випадок прес-служба прокуратури повідомила лише 28 жовтня минулого року.

Чоловіка затримали і відправили у слідчий ізолятор.

«За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Нововолинського відділу Володимир-Волинської окружної прокуратури Рожищенський районний суд визнав 63-річного жителя селища Благодатне винуватим у зґвалтуванні 7-річної дівчинки та вчиненні щодо неї розпусних дій», – пише прес-служба Волинської прокуратури.

Волинянин перебуває під вартою і йому загрожувало до 15 років ув’язнення але суд призначив чоловіку 13 років позбавлення волі. Крім того, згідно рішення суду із засудженого буде стягнуто на користь представника малолітньої потерпілої 300 000 гривень моральної шкоди.

Також відомості про нього внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Читайте також: На Тернопільщині чоловік вдарив вилами в горло сусіда

Exit mobile version