Бійцівський пес покусав господарів у Тернополі (ФОТО)

У Тернополі пес бійцівської породи покусав господарів та не давав їм вийти з квартири. Про це пише “Файне місто” із посиланням на Патрульну поліцію Тернопілької області.

Учора близько 17-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що в одній з квартир на вулиці Текстильній, агресивний неконтрольований пес бійцівської породи, покусав власників та не дає можливості громадянам вийти з помешкання.

Як повідомляє поліція, інспектори прибули на місце за адресою. Також, разом з ними приїхали і медики. Патрульні спробували власними силами заспокоїти тварину та зайти до квартири, але їм це не вдалося.

Тож, аби не зашкодити тварині, поліцейські зв’язалися із ветеринарною клінікою та попросили їх про допомогу. Вже за лічені хвилини, працівник ветклініки доставив охоронцям порядку заспокійливі препарати, щоб безпечно знешкодити агресивну травину.

Заспокійливе для собаки було успішно застосовано, тварину доставили до однієї з ветеринарних клінік міста, для обстеження та необхідного лікування.

Наразі життю та здоров’ю, як громадян, так і тварини нічого не загрожує. – повідомляється на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Читайте також: Чортків’янин зник безвісти у боях за Україну

Exit mobile version