Трагічна звістка на Тернопільщині: загинув 25-річний воїн Олег Бахмач

Фото з мережі інтернет

Тернопільщину вкотре сколихнула сумна звістка. Великоберезовицька громада зустрічатиме Героя Олега Бахмача. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Воликоберезовицьку селищну раду.

Великоберезовицька селищна рада повідомляє, що Герой отримав поранення, несумісні з життям під час участі у бойових діях, зхищаючи Україну від російських окупантів у Краматорському районі на Донеччині.

Народився захисник України 24 липня 1997 року. Навчався у місцевій школі, після її закінчення був призваний на строкову військову службу. Під час повномасштабного вторгнення росії в Україну став на захист рідної країни. Обороняючи її волю та незалежність віддав найдорожче – власне життя.

Олег Бахмач був спокійним і товариським, патріотом, мав багато друзів. У Героя залишилась мати Марія, батько Михайло, сестри Катерина і Ярослава, племінниця Софійка та бабуся Ольга.

Про зустріч тіла полеглого Героя повідомимо згодом. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким… Розділяємо разом з вами невимовний біль втрати і скорботи. – йдеться на фейбук-сторінці Великоберезовицької селищної ради.

Студія “Файне місто” щиро співчуває всій сім’ї Героя! Вічна пам’ять захиснику!

Читайте також: Росіяни атакували Захід України: деталі обстрілів

Exit mobile version