На Тернопільщині попрощалися з 23-річним воїном Михайлом Семенюком

Фото з мережі інтернет

 Михайло Семенюк із села Кривче Борщівської громади Чортківського району пішов на війну з перших днів повномасштабного вторгнення. Про це пише “Файне місто”.

Михайло героїчно захищав Україну у гарячих точках. Він був оператором-топогеодезистом відділення артилерійської розвідки. Хлопець загинув у боях з російськими окупантами на Херсонщині. Йому було лише 23 роки. 

“Безжальна кровопролитна війна загубила зовсім молоде життя захисника-патріота з села Кривче Борщівської територіальної громади. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини. Та нехай добрий спомин про загиблого Воїна-Героя стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, схиляємо голови у скорботі. Нехай душа Михайла знайде спокій. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять Воїну, який захищав Україну і кожного з нас!”– щирі слова співчуття рідним висловили у Другому відділі Чортківського Ртцк та СП. 

«Спочивай з Богом, Воїне… Хай рідна земля, за яку Ти віддав своє юне життя, прийме Тебе в свої вічні обійми… Це велике горе для родини. Щирі співчуття Вам, дай Господи сил перенести страшну втрату, а Герою нехай Господь дарує Царство Небесне… Вічні Тобі Слава, Пам’ять і Честь! – сумує відомий краєзнавець, журналіст Петро Довгошия.

Сотні людей зустріли на колінах, з квітами і державними прапорами кортеж із тілом юного воїна. Поминальна панахида та прощання із захисником відбулись біля церкви Верховних апостолів Петра і Павла. 

Вічна пам’ять Герою України!

Читайте також: Тернопіль прощатиметься з 24-ох річним воїном з “Азова” Андрієм Барським

Exit mobile version