У Тернополі прощаються із загиблим на фронті 19-ти річним Віталієм Матичаком

Фото "Файне місто"

Сумну звістку про Героя України повідомили у неділю, 16 жовтня. Про це пише “Файне місто” з посиланням на міського голову Тернополя Сергія Надала.

Матичак Віталій Володимирович народився у 2003 році в Тернополі. Хлопець навчався у ДНЗ «Тернопільське вище професійне училище технологій та дизайну» за спеціальністю «Виробник художніх виробів з дерева». Цей освітній заклад закінчив у 2021 році. Свого вихованця чудово запам’ятали педагоги. Вони відгукуються про нього лише позитивно, як про прекрасного учня. 

Він був добрим, товариським, врівноваженим, мав оптимістичні погляди на життя. Дуже боляче, адже за кілька місяців війни ми поховали вже чотирьох своїх випускників. Віталій серед них – наймолодший! Розділяємо біль рідних та схиляємо голови в скорботі. Спомин про Віталія залишиться у пам’яті педагогів, одногрупників, усіх, хто його знав. Вічна пам’ять Герою… – розповідає Lilija Mishchun, заступниця директора училища з навчально-виховної роботи.

За словами пані Лілії, юнак змалку мав свідому громадянську позицію. В училищі він активно займався в гуртку з військово-патріотичного виховання.

Захищаючи Україну, на Донеччині загинув тернополянин Матичак Віталій Володимирович. Важко, коли такі юні воїни віддають життя за нашу свободу на незалежність. Співчуваємо рідним! Вічна пам’ять Герою! – написав мер міста.

У Тернополі із бійцем попрощались сьогодні, 19 жовтня о 11:00 у Домі печалі.

Студія “Файне місто” висловлює свої співчуття родині Герою!

Читайте також: Війна забрала життя Валерія Лівара з Тернопільщини

Exit mobile version