“Питання до керівництва – у вас совість є?”: на Тернопільщині дитина поласувала простроченим сирком

В одному із магазинів Козови на Тернопільщині дитині продали прострочений товар. Хлопчик купив сирок, з’їв його, а потім з’ясувалося, що ласощі не придатні до споживання. Про прикрий випадок у соцмережі повідомила мама Ірина Москалюк. Жінка зазначила, що сирок вже три місяці як підлягає списанню.

“Ось такий сирок купив сьогодні мій син у магазині ,,Наш Край” . Термін придатності минув ТРИ місяці тому!!! Питання до керівництва: у вас совість є? Чи тільки бажання наживи? Це ж товари для дітей!!! На жаль, поки я прийшла з роботи, діти їх вже з’їли. Тепер молю Бога, щоб все обійшлося!!!”, – зазначає Ірина Москалюк.

Жителька Козови повідомила також, що опісля з’ясування цього факту зверталася до керівництва магазину. Пообіцяли вияснити і передзвонити.

“Я з чеком була в магазині, вони навіть не вибачилися, завтра будуть шукати винних. Я подзвонила до їхнього головного, то сказав, що вияснить все і передзвонять мені”, – додає мама хлопчика.

Жителі Козови почали обговорювати цю інформацію. Люди зазначають, що це непоодинокий випадок у цьому магазині та радять Ірині Москалюк звернутися у відповідні служби.

“До якої совісті бариг ви апелюєте…???Якщо є збережений чек, абож неякісна продукція ,котра є придбаною у цьомуж торгівельному відділі магазину, тоді Ви можете боротися за свої права як споживач,в іншому випадку , залишається писати пости у Fb,…Люди, навчіться врешті використовувати свої права як споживач…Читайте, вивчайте закони…. Виборюйте справедливість і якість купленої Вами продукції…”, – написав Віктор Васильцов. 

“Нічого дивного у цьому магазині прострочка на прострочці. І рис у них з мишачками, там давно немає совісті. Мені просто цікаво, у Козові санепідемстанція є”, – повідомила Галя Дуда.

“Нажаль, це вже не поодинокий випадок. Іра, у тебе зберігся чек, маєш повне право на повернення коштів, але кошти, тут звичайно, річ другорядна! Лиш би обійшлося без проблем з травленням у дітей!!! Ірина Москалюк, я теж колись хотіла купити дитячий сирок, але до терміну придивилась одразу, зробила зауваження! То як ти і кажеш, вибач не то що не сказали, а ще й їм моє зауваження не сподобалося! Не в такому тоні висловилася! Я з того випадку туди не ходжу, неприємний осад!”, – додає Olenka Suta.
Exit mobile version