Консультація з адвокатом – як отримати юридичну допомогу онлайн

Фото: Fotolia

Онлайн-зустрічі з адвокатом стали виходом для тих, хто були змушені переїхати через війну в Україні. Як записатися на консультацію в бюро “Сергія Лисенка”, про це пише “Файне місто”.

Як отримати онлайн консультацію адвоката під час військового стану?

Сьогодні громадяни зіштовхуються з труднощами при розв’язанні правових питань не рідше, ніж у довоєнний час. Зазвичай проблеми стосуються аліментів, нерухомості, житлових питань, ДТП, укладання або розірвання договорів тощо.

Щоб не погіршити обставини, важливо вчасно звернутися до кваліфікованих спеціалістів. Адвокатське бюро “Сергія Лисенка” надає послуги онлайн консультації юриста по Україні, отримати консультацію можливо на сайті absl.org.ua.

Фото з мережі інтернет

Як підготуватися до зустрічі з адвокатом?

Адвокатська компанія в онлайн-режимі консультує клієнтів незалежно від їхнього місця перебування зараз. Регламентована тривалість дзвінка складає 30 хвилин, але за необхідності спеціаліст має можливість продовжити його.

Підготовка клієнта має вплив на ефективність зустрічі, тому дотримуйтесь наступних рекомендацій:

Визначте мету візиту – на початку розмови потрібно чітко сформулювати що
трапилося, для чого ви прийшли на консультацію і які питання ви очікуєте
вирішити за допомогою адвоката.

Пам’ятайте, що при розмові з адвокатом, уся інформація залишається конфіденційною. Якщо ви не бажаєте надавати свої персональні дані, в бюро можливе проведення анонімної онлайн-зустрічі з фахівцями.

Під час розмови важливо бути чесним та не приховувати подробиць, адже те, що вам може здаватися незначним, може змінити хід справи для спеціаліста.

Як записатися та отримати дистанційну консультацію?

В адвокатському бюро “Сергія Лисенка” на зустріч з юристами можна записатися телефоном або через форму на сайті https://www.absl.org.ua

В анкеті зворотного зв’язку потрібно вказати прізвище, ім’я та мобільний номер. Якщо бажаєте додати коментар, нижче є віконце для повідомлень. Найближчим часом з вами зв’яжеться менеджер для уточнення часу проведення, тривалості та причини консультації.
Документи, з якими повинен ознайомитися адвокат, попередньо надсилаються на електронну пошту.


Консультація надається тільки у режимі дзвінка. Клієнт може зателефонувати спеціалістові у Telegram, Viber, Skype та інших месенджерах, які підтримують звичайний або відеодзвінок. Послуги є платними, на розмір адвокатського гонорару впливають складність питання, досвід та кваліфікація фахівця, обсяг майбутньої роботи.

За необхідності з менеджерами можна домовитися про термінову зустріч.

Адвокати допомагають з наступним:

В адвокатському бюро “Сергія Лисенка” можна отримати консультацію у зручний час, не важливо де ви перебуваєте – вдома, на вулиці, на роботі та у будь-якій точці світу.


Для запису зателефонуйте у робочі години або заповніть форму зворотного зв’язку онлайн.
https://www.etxt.biz/antiplagiat/12ce86fe2707de7f96eae0ae6df8b2bc/

Читайте також: Тернополян запрошують відвідати забіг із домашніми улюбленцями

Exit mobile version