Пошкоджені енергетичні об’єкти: у трьох областях України можливе введення графіків аварійних відключень

Фото ілюстративне

Внаслідок російської атаки зранку у понеділок, 17 жовтня, зазнали пошкоджень об’єкти енергетики на півночі та у центрі України. НЕК «Укренерго» не виключає застосування графіків аварійного відключення споживачів. Про це пише “Файне місто” з посиланням на zaxid.net.

Як повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, росіяни атакували енергетичну інфраструктуру України у трьох областях – Києві, Дніпропетровській та Сумській областях.

«Зокрема зафіксовано 5 ударів дронами у Києві. Пошкоджено енергетичні об’єкти та житловий будинок. Також агресор завдав ракетних ударів по критичній інфраструктурі на Дніпропетровщині й Сумщині. Сотні населених пунктів знеструмлені внаслідок атаки», – сповістив прем’єр-міністр.

Також «Укренерго» повідомили, що вже працюють над усуненням наслідків, при цьому не відкидають можливості введення графіків аварійних відключень. Тому важливо дотримуватися режиму ощадливого споживання електроенергії по всій країні, особливо в вечірні години доби.

Крім того в частині Тернополя зникло світло. Зокрема, електроенергія зникла на масиві “Дружба” та на деяких вулицях у центрі. Про це сповістили тернополяни.

Про всяк випадок зарядіть телефони. У сусідніх областях – аварійне вимкнення світла. – застерігає Тернопільський міський голова Сергій Надал.

Читайте також: Від потепління до приморозків: якою буде погода у Тернополі цього тижня (Відео)

Exit mobile version