У Тернополі погасили марку “Слава Збройним Силам України” (Фото/Наживо)

Фото: студія "Файне місто"

До Дня захисників та захисниць України “Укрпошта” погасила нову поштову марку «Слава Збройним Силам України!». Про це пише Файне місто.

Погашення штемпелем відбулось сьогодні, 14 жовтня в одному із тернопільських відділень, що на вулиці Чорновола, 1. На заході були присутні міський голова Тернополя Сергій Надал, голова ОВА Володимир Труш, голова облради Михайло Головко та директорка Тернопільської дирекції АТ “Укрпошта” Любов Гринчишин.

Марковий аркуш «Слава Збройним Силам України!» складається з 6 поштових марок з ілюстраціями військовослужбовців, кожна з яких відображає окремий вид Збройних Сил та окремий рід українських військ. Крім марок також буде випущено 6 конвертів з емблемами військ, 6 карток та конверт «Перший день».

Тираж маркового аркуша – 1 мільйон примірників. Випуск – благодійний: частина зібраних коштів піде на допомогу Збройним Силам України. Придбати поштовий випуск «Слава Збройним Силам України!» можна, починаючи з 14 жовтня в міських відділеннях “Укрпошти”.

Автор випуску «Слава Збройним Силам України!» – український художник Антон Хрупін, відомий українцям за поштовим випуском «Вільні. Незламні. Непереможні», презентованим Укрпоштою до Дня Незалежності України.

Більше дивіться у відео “Файного міста”.

Читайте також: Безкоштовну стоматологічну допомогу від Тернополя отримали бійці на передовій

Exit mobile version