На Тернопільщині не застосовуватимуть графіки погодинного вимкнення електроенергії

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У середу, 12 жовтня, на Тернопільщині вводили графіки погодинного вимикання електроенергії. Кожна громада розробляла свій. Однак надалі в області їх застосовувати не будуть. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ВАТ «Тернопільобленерго».

У підприємстві також зазначили, що станом на 13 жовтня роботу основних джерел живлення відновили повністю.

Завдяки невтомній праці енергетиків та вашому розсудливому використанню електроенергії, в Тернопільській області відновлено роботу основних джерел живлення. Відповідно, ВАТ «Тернопільобленерго» повертається до нормальної схеми роботи розподільної електричної мережі Тернопільської області.
Зважаючи на це, надалі не будуть застосовуватися графіки погодинного вимкнення споживачів електричної енергії. У разі настання будь-яких змін у роботі розподільної мережі Тернопільської області, що буде вимагати застосування графіків погодинного вимкнення електроенергії споживачів області, ВАТ «Тернопільобленерго» буде про це оперативно інформувати, – йдеться у повідомленні “Тернопільобленерго”.

Тернопільщина зі світлом

Також про відновлення енергопостачання в усіх населених пунктах Тернопільщини зазначили у Тернопільській ОВА

На ранок 13 жовтня електропостачання в області відновлене в усіх населених пунктах. Наші енегретики працювали дві доби без відпочинку, щоб кожна домівка отримала світло.
Ця зима буде складною, попереду багато викликів і труднощів, але з ми її пройдемо разом, покладаючись один на одного, – відзначив Голова ОВА. 

Нагадаємо, 13 жовтня “Тернопільобленерго” опублікував графік відключень елекпропостачання у Тернополі. Згідно нього, це мало відбуватися у 5 черг. Аби дізнатися, скільки часу не буде світла у вашій оселі, у таблиці слід знайти вулицю та простежити, у якому вона рядку.

Читайте також: Стане холодніше: у квартирах знизять температурний мінімум

Графік відключення електропостачання у Тернополі
Фото: Тернопільобленерго
Exit mobile version